Humanitarni „Ki dens fest“ 23. decembra u SC „Jezero“

U subotu, 23. decembra, sa početkom u 18 časova, u hali Sportskog centra „Jezero“ biće održan peti po redu humanitarni „Ki dens fest“, koji organizuje Udruženje sportskog plesa „Dance N soul“. Cena ulaznice je 250 dinara, a sav prihod namenjen je trinaestogodišnjem Kikinđaninu Marku Linkinu, koji se od 2017. godine bori sa Non Hočkinovim limfomom. 

Mirna Krnić iz Udruženja „Dance N Soul“ kaže da će, kao i ranijih godina, program biti bogat i zanimljiv, a nastupiće veliki broj plesača iz Kikinde i gosti iz drugih gradova:

Dolazi nam Viva dens akademija iz Novog Sada, Baletski studio „Adađo“ iz Beograda, hip hop plesna škola „Džamp“ iz Subotice, škola savremenog plesa „Step ap“ koju vodi naša sugrađanka, „Stars“ iz Subotice i „Kvik dens“ iz Kneževca. Na otvaranju, imaćemo goste Festivala, hor Pozorištanceta „Lane“. Naša plesna škola će takođe nastupiti, tako da jedva čekamo da pokažemo šta smo sve pripremili – rekla je Krnić. 

I peti po redu „Ki dens fest“ je humanitarnog karaktera, a prikupljen novac će ovoga puta biti upućen našem mladom sugrađaninu Marku Linkinu, koji se šest godina bori sa opakom bolešću:

Jako mi je drago što ponovo imamo priliku nekome da pomognemo i da zajedničkim snagama sakupimo što više novca, kako bismo ovom dečaku olakšali borbu protiv teške bolesti. Cena ulaza je 250 dinara, ali neće biti prodaje karata nego će biti postavljena kutija, u koju posetioci mogu donirati i više od te sume, ukoliko žele  – dodala je Krnić. 

 

error: Content is protected !!