Pravila korišćenja AMI portala

Posetom sajta amiradio.rs prihvatate uslove korišćenja navedene u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Sadržaj objavljen na sajtu Ami Naxi radija ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez pristanka uredništva.

Preuzimanje teksta je dozvoljeno uz obavezno navođenje izvora informacije, dok je za preuzimanje originalne fotografije potrebna dozvola autora. Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog pravila smatra se kršenjem autoriskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Ami Naxi radio nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja. Sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Ami Naxi radio. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija, ne kontrolišemo i nismo odgovorni za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik.

Ami Naxi radio zadržava pravo da pravila i uslove korišćenja sajta izmeni u bilo kom trenutku, ukoliko se ukaže potreba za tim. Iz tog razloga, potrebno je pročitati uslove korišćenja prilikom svakog pristupanja sajtu.

error: Content is protected !!