U Ruskom Selu održan tradicionalni Velikogospojinski stonoteniski turnir

U okviru Velikogospojinskih dana, danas je u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Gligorije Popov“ održan 13. po redu stonoteniski turnir, koji je organizovao STK „Čarnojević“ iz ovog sela. Tradicionalna sportska manifestacija okupila je blizu 100 učesnika, iz Zrenjanina, Ade, Ečke i okolnih mesta: 

Turnir je bio pozivni, okupio je više od 90 igrača, tako da smo zadovoljni odzivom. U pitanju je Memorijalni turnir, posvećen Jovanu Raičkoviću. Naš klub se trenutno takmiči u Drugoj saveznoj ženskoj ligi i u Vojvođanskoj ligi u muškoj konkurenciji, što predstvlja treći rang takmičenja – kaže trener i predsednik kluba Igor Radić.

Događaju je prisustvovala i predsednica Sportskog saveza Kikinde Jelena Čudanov, koja je istakla da je organizovanje ovako masovnih sportskih manifestacija u seoskim sredinama veoma važno: 

STK „Čarnojević“ radi vredno i uspešno, posebno sa mlađim kategorijama. Grad i Sportski savez će uvek podržavati rad ovog kluba, koji okuplja veliki broj dece i organizuje ovako masovna takmičenja -rekla je Čudanov. 

error: Content is protected !!