Rukometaši „Kikinde Grindeks“ u subotu počinju sezonu u Super B ligi

Prvu utakmicu u ovoj sezoni u Super B ligi rukometaši Kikinde Grindeks igraće u subotu, 23. septembra u Subotici protiv „Spartaka“. Novi trener Vladimir Cvijan kaže da je ekipa rekonstruisana u odnosu na prethodnu godinu:

Kao veliki navijač kluba sa bogatom tradicijom, u gradu odakle sam ponikao, učiniću sve da sezonu započnemo na najbolji način. Doveli smo veliki broj mladih igrača, koji će igrati zajedno sa nekoliko iskusnih rukometaša. Uz dobar i kvalitetan rad, siguran sam da ćemo ostvariti ciljeve i postići željene rezultate – rekao je Cvijan. 

Rukometaši Kikinde Grindeks pripreme su započeli pre oko mesec i po dana i spremni su za meč protiv dugogodišnjeg superligaša:

Biće to pravi derbi na samom startu sezone. Verujem da su naši momci shvatili koliko je važna pobeda na samom početku sezone i da se na pravi način uđe u sezonu, koja svakako neće biti uopšte laka– rekao je Vojislav Bulatović sportski direktor Kikinde Grindeks. 

Rukometaše su danas posetili gradonačelnik Nikola Lukač i član GV Dragan Pecarski i poželeli im sreću pred početak nove sezone:

Pružamo podršku našim rukometašima, jednom izuzetno kvalitetnom sportskom kolektivu koji će, siguran sam, ostvariti odlične rezultate u Super B ligi, zahvaljujući novom treneru, stručnom štabu, iskusnim, ali i mladim igračima pred kojim je sjajna karijera. Uz podršku Grada Кikinde, vernih navijača i svih nas koji volimo rukomet, naši momci mogu da realizuju sve planirane i zacrtane ciljeverekao je Lukač. 

error: Content is protected !!