Najbolji vojvođanski stonoteniseri u kadetskoj konkurenciji na pripremama u Kikindi

Najbolji stonoteniseri Vojvodine u kadetskoj konkurenciji, od 28. do 31. avgusta borave u našem gradu na pripremama pred početak naredne sezone. U hali Sportskog centra „Jezero“ trenira ukupno 12 kadeta i kadetkinja iz klubova iz Novog Sada, Subotice, Selenče, Čoke, Bačke Topole i Kikinde, kao i najbolja mlađa kadetkinja Bosne i Hercegovine. 

Pripreme najboljih mladih takmičara u našem gradu organizovao je Stonoteniski savez Vojvodine: 

Pripreme se realizuju zahvaljujući Pokrajinskom sekertarijatu za sport, ali i dobroj volji i resursima Grada Kikinde, dok je Stonoteniski klub „Galadska“ preuzeo tehničku organizaciju. Uslovi su odlični, a najvažnije je što su deca jako zadovoljna sveukupnom atmosferom na ovom okupljanju -rekao je Milan Stanić, predsednik Stonoteniskog saveza Vojvodine. 

Dušan Đukić, selektor Stonoteniskog saveza Vojvodine, slaže se da su uslovi za treniranje u Kikindi odlični:

Tokom ova četiri dana, imamo tri treninga dnevno, a uslovi su fantastični. U pitanju su najbolji igrači u Vojvodini, koji će jednog dana igrati za reprezentaciju Srbije, tako da je važno da se upoznaju i druže. Tu je 12 kadeta i kadetkinja koji su pozvani od strane Stonoteniskog saveza Vojvodine, kao i jedna devojčica iz Tuzle, najbolja mlađa kadetkinja Bosne i Hercegovine – rekao je Đukić.

Član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Dragan Pecarski ističe da su dobri uslovi u Kikindi i SC „Jezero“ doprineli velikom interesovanju različitih reprezentacija za pripreme u našem gradu:

Trenutno u Kikindi boravi kadetska reprezentacija Vojvodine u stonom tenisu, kako bi se proverila forma i kako bi se što bolje spremili za naredni period. Najvažnije od svega je što imaju priliku da se druže, jer su to deca iz cele Vojvodine – rekao je Pecarski. 

error: Content is protected !!