„Gusani u magli“ upisuju polaznike u pevačku, likovnu i dramsku sekciju

Teatar „Gusani u magli“,  koji čine mladi Kikinđani koji se bave umetničkim radom, otvorio je upis u novu generaciju polaznika dramske, likovne i pevačke radionice u našem gradu. Radionice počinju u septembru, namenjene su svima od 11 do 111 godina, a zainteresovani se mogu prijaviti putem imejla [email protected] ili na Fejsbuk i Instagram stranici. „Gusani u magli“ se nalaze u Nemanjiinoj ulici broj 24.

Na pevačkoj sekciji će se raditi na vokalnoj tehnici, disanju, zabavnim tehničkim vežbama i pesmama. Radionicu će voditi Anja Popadić, a broj telefona za prijavljivanje je: 069 138 55 68. 
 
Likovne radionice će biti podeljene u dve grupe – radionicu analitičkog crtanja (na kojoj će više pažnje biti posvećeno crtanju po modelu) i radionicu na kojoj će akcenat biti na istraživanju različitih tehnologija i eksperimentu. Sekciju će voditi Sonja Beloš, a broj telefona je: 064 46 16 113. 
 
Na dramskoj sekciji kroz glumačke vežbe radiće se na dikciji i kolektivnoj igri. Vežbe su prvenstveno zabavne i daju polaznicima prostor za kreativno izražavanje. Radionicu će voditi Stefan Ostojić, a broj telefona je: 065 23 43 510. 

 

error: Content is protected !!