INFO Servis

Specijalan poklon za sve goste Picerije Libero: Besplatna pomoć na putu

Picerija Libero u Kikindi pripremila je za sve svoje goste lepo iznenađenje. Narednih sedam dana, svi gosti lokala dobiće specijalan poklon:

U saradnji sa našim prijateljima „Tesla pomoć na putu 24 h“, odlučili smo da sve goste našeg lokala narednih sedam dana obradujemo specijalnim poklonom. Našim gostima ćemo, dok budu pili kafu ili čekali svoju omiljenu picu ili sendvič, ispisati paket, čime će oni biti osigurani puna tri meseca od strane pomenute firme. To podrazumeva da će svako od njih, ukoliko bude imao neki problem sa automobilom na teritoriji Srbije, pozivom njihovog kol centra, imaće besplatno šlepanje – objašnjava Mladen Bajić, vlasnik Picerije „Libero“. 

Kako je Ami Naksi radio već izveštavao, zaposleni u Piceriji „Libero“ donirali su radnicima na vakcinalnom punktu u Kikindi u prostorijama Doma penzionera, pice, sokove i vodu, kako bi im pružili podršku i pokazali da veoma cene napor koji zdravstveni radnici ulažu u vrme epidemije. Ovo nije bio prvi put da „Libero“ pokaže društvenu odgovornost i brigu o lokalnoj zajednici:

Zajedničkim snagama sa humanitarno-ekološkom organizacijom „Čepom do osmeha“ realizovali smo dosta akcija u Novom Sadu. U najtežim okolnostima, tokom epidemije koronavirusa, svim lekarima u Kliničkom centru Vojvodine, kad god je bilo potrebno u kovid zonama i ambulantama, donirali smo naše proizvode.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!