Srbija u ritmu Evrope: Kikinda u ponedeljak nastupa pod rednim brojem 4

Na ovogodišnjem takmičenju Srbija u ritmu Evrope, koje će biti održano u ponedeljak, 23. oktobra sa početkom u 21 sat Kikindu će predstavljati Ena Gogić, Ena Šošić, Iva Plemić i Milana Rajkov, sa pesmom „La la love“, koju je predstavnica Kipra Ivi Adamou izvela 2012. godine na Evrosongu. Glasanje se otvara u ponedeljak u 21 sat, kada počinje i direktan prenos na Prvoj televiziji. Za Kikinđanke možete glasati slanjem poruke sadržine PESMA 4 na broj 1557. 

Naše mlade sugrađanke su se prethodnih meseci u okviru kampova u Zrenjaninu vredno pripremale za nastup koji ih očekuje za nekoliko dana. Iva Plemić, koja za razliku od ostale tri devojke prvi put predstavlja svoj grad na ovom takmičenju, kaže da se vrlo brzo uklopila i da su pripreme protekle u najboljem redu:

Nas četiri se jako dugo poznajemo, tako da smo se jako lepo uklopile. Pripreme su mi u početku bile malo naporne, ali sam se jako brzo snašla i uhvatila tempo. Plesna koreografija ima dosta brzih pokreta, ali smo mi već dobro upoznate sa plesom, tako da nam nije bio problem da sve savladamo. Što se tiče ambicija i očekivanja, želimo da u ponedeljak dominiramo na sceni i da uživamo, a volele bismo da budemo među prvih pet. Ostali timovi iz drugih gradova su nam rekli da im se jako dopada naš nastup, tako da nam je jako drago zbog toga – rekla je Iva. 

Ena Šošić treću godinu zaredom predstavlja naš grad na ovom takmičenju i kaže da su i ove godine pripreme protekle uz mnogo zabave i lepog druženja:

Bilo je i naporno, uložile smo smnogo truda, tako da se nadamo da će se to isplatiti. Pre dve godine kada smo nastupili, takmičenje je bilo onlajn zbog epidemije, tako da smo snimali spotove, nismo nastupali uživo. Bilo je i tada zanimljivo, ali ne toliko kao kada nastupate pred publikom i žirijem. S obzirom na to da dobijamo komplimente od drugih takmičara i imamo mnogo bolju koreografiju nego prošle godine, nadamo se da ćemo ući u top četiri – kaže Ena. 

 

Kao i Ena Šošić, i Milana Rajkov je i prethodne dve godine bila deo tima koji je predstavljao naš grad i kaže da je svake godine iskustvo drugačije:

Prošle i ove godine smo imali i kampove, na kojima smo upoznale dosta novih prijatelja iz različitih gradova. Važno mi je da se lepo provedemo i da se družimo, a verujem da možemo da osvojimo i prvo mesto – poručila je Milana. 

Drugu godinu zaredom, Ena Gogić će kao vokal predstavljati naš grad na najvećem muzičkom takmičenju za decu na ovim prostorima. Kako kaže, pripreme su protekle u najboljem redu:

Uložile smo mnogo truda i rada, dale smo sve od sebe, tako da se nadam da će svi biti zadovoljni našim nastupom. Ove godine pevam na engleskom jeziku, pesma je vesela i razdragana i verujem da će publika uživati. Iako imam školske obaveze, bavim se sportom i nastupam na muzičkim festivalima, uspevam sve da postignem jer se sve može kad se nešto jako želi, a ovo je put ka ostvarenju svih mojih snova – rekla je Ena. 

 

error: Content is protected !!