Zabava

Čime obradovati lepšu polovinu za Dan zaljubljenih?

Bliži se 14. februar, važan datum za sve koji ne propuštaju priliku da proslave svoju ljubav. Obeležavanje Dana zaljubljenih podrazumeva i odabir poklona kojim ćete zadiviti svoju lepšu polovinu, a darivanje obično bude samo deo prelepog dana ili večeri koju ćete ovog dana provesti sa drugom polovinom.

U narednim redovima dajemo vam nekoliko ideja šta da poklonite svojoj partnerki, u nadi da ćemo vam pomoći da napravite što adekvatniji izbor.

Uramljene zajedničke uspomene

Kao i mnogi drugi parovi, verovatno i vi imate pregršt zajedničkih fotografija u svojim telefonima. Ma koliko im se vi radovali gledajući ih povremeno, starije slike potiskuje more novih fotografija, i onda one starijeg datuma ostaju u zapećku naših telefona, nepravedno zanemarene.

Najdraže fotografije možete izdvojiti, a potom uraditi i time sprečiti da one padnu u zaborav, podsećajući vašu lepšu polovinu na najlepše trenutke vašeg odnosa. Kvalitetni ramovi za slike uokviriće vaše omiljene uspomene i time upotpuniti iznenađenje za vašu izabranicu.

Ne samo da će uvek moći da pogleda fotografije koje izazivaju najprijatnije emocije, već su vaša nasmejana lica na fotografijama najbolja moguća dekoracija, te će ovakav poklon nesumnjivo oplemeniti njen životni ili poslovni prostor.

Tegla sa porukama

Ovaj poklon može da bude prilika da istovremeno izrazite svoju kreativnost i privrženost partnerki. Potrebna vam je tegla, papir i olovka. Poenta ovakvog poklona jeste da na zasebne papiriće napišete tekst kojim želite da svoj dragoj prenesete važne poruke o vašem odnosu.

Možete citirati pesnike, pisce, filozofe, a možete i osmisliti sopstvene, autentične poruke. Tegla može sadržati onaj broj papirića, tj. poruka koji vi želite da kreirate – ako želite, slobodno se možete raspisati, a ako niste previše izdašni na rečima, napišite nekoliko odabranih poruka.

Napišite joj pesmu ili priču

Posebne prilike omogućavaju vam da posebno odabranim rečima izrazite svoju naklonost prema svojoj drugoj polovini, zato ih nemojte propuštati. Nije neophodno da budete neslućeni književni talenat kako biste se odlučili na ovaj korak, dovoljno je da prepustite svojim emocijama da oblikuju najbolje rečenice.

Poklon kartica za kurs ili školu koju priželjkuje

Ukoliko osluškujete želje svoje partnerke, nema sumnje da ćete je obradovati mogućnošću da se konačno oproba u onome što već dugo priželjkuje. Bilo da je reč o nekom sportu, plesu ili drugoj veštini koju želi da usvoji, oduševiće je prilika da se konačno okuša u nečem novom.

Naravno, to može biti i neki zajednička aktivnost, nešto čemu se oboje radujete i što će vas dodatno povezati. Tako, na primer, ako je skok iz padobrana nešto što oboje želite da probate, nema razloga da ne iskoristite priliku da je obradujete upravo time – zajedničkom aktivnošću koja podiže adrenalin.

Slatkiši sa personalizovanom porukom

Ako je vaša druga ljubitelj slatkih poslastica, eto idealnog poklona za nju! Možete pronaći radnje koje su doslovno pravi mali hramovi slatkiša i za svoju dragu odabrati najneobičnije dekorisane slatkiše najfinijeg ukusa.

Pored toga, pruža vam se mogućnost da osmislite poruku koja će biti ispisana na torti, krofnama ili nekoj drugoj vrsti poslastice, čime ćete svoju lepšu polovinu ostaviti bez reči.

Vaučer za putovanje u dvoje

Većina dama raduje se novim avanturama u vidu putovanja, tako da je to skoro nepogrešivo dobar izbor za poklon. Još ukoliko na to putovanje idete zajedno, ugođaj je potpun.

Ako ste tako nešto dugo planirali i ona je upoznata sa vašim planovima, možete se se otisnuti na dalek put i obići neke egzotične predele. Međutim, ukoliko vam je zbog ostalih obaveza i želje da to sačuvate kao iznenađenje teško da putovanje uklopite sa drugim obavezama koje oboje imate, dobra ideja su i kraća, vikend putovanja.

Neka bliža evropska prestonica ili drugi veći grad, kao i zanimljivi delovi Srbije, mogu biti mesto gde ćete na nezaboravan način obeležiti ovaj praznik ljubavi i stvoriti nove uspomene kojih ćete se rado sećati.

Sve začinite načinom na koji uručujete poklon

Nije nevažno ni kako ćete poklon koji ste odabrali predati. Uručivanje poklona je ritual sam za sebe i zato ne treba propustiti priliku da bude upečatljiv.

Tako, na primer, poklon možete ostaviti na sedištu njenog auta, pre nego šte krene na posao, ili spustiti u njenu torbu pre nego što izađe iz kuće, kako biste doprineli utisku iznenađenja. Takođe, možete napraviti putokaz u kući koji treba da prati kako bi stigla do poklona, tako ćete pojačati osećaj neizvesnosti, a biće zabavno oboma. Potrudite se da budete originalni i zabavni i osmeh na licu vaše drage neće izostati.

Autor teksta: Agencija za digitalni marketing Avokado

Pratite nas FB