Turnir u basketu „3 na 3“ 30. jula na Trgu: Nagradni fond 250 hiljada dinara

Sportski savez Kikinde, uz podršku lokalne samouprave, i ovog leta organizovaće na Trgu Noćni turnir u basketu 3 na 3, koji će biti održan u nedelju, 30. jula. Kikinđani će i ovog leta uživati u ovoj atraktivnoj i lepoj sportskoj manifestaciji, koja će drugu godinu zaredom biti organizovana na Trgu. Ovoga puta, turnir će biti jednodnevan, a utakmice će početi u 15 časova: 

Zainteresovanost ekipa je zaista velika. Imamo prijavljenih 12 ekipa, 6 kikindskih, tri iz Zrenjanina, dve iz Novog Sada i jednu iz Vrbasa. I ove godine u organizaciji imamo punu podršku grada, a nadamo se da će i ovoga puta turnir biti veoma posećen -rekla je Jelena Čudanov, predsednica Sportskog saveza Kikinde. 

Kao i prošle godine, Sportski savez Vojvodine ustupio je na korišćenje podlogu i koš, kako bi sve bilo orgaizovano na visokom niovu:

Ekipe će biti podeljene u četiri grupe, a pobednici grupa plasiraće se u polufinale. Nagradni fond je zaista primamljiv. Prvo mesto biće nagrađeno sa 150 000, drugo sa 70 000, a trećeplasirana ekipa dobiće 30 000 dinara -rekao je Vladimir Šurlan, savetnik za sport u Sportskom savezu Kikinde. 

error: Content is protected !!