„Vojvodina open Inviktus“ 28. i 29. jula na bazenima: Prijavljivanje ekipa u toku

Sportski centar “Jezero” Kikinda poziva sve zainteresovane ekipe da se prijave za zabavno sportsku manifestaciju „Vojvodina open Inviktus”, koja će biti održana u petak, 28. i u subotu 29. jula na otvorenim bazenima Sportskog centra “Jezero” u Kikindi, sa početkom u 19 časova. U pitanju je takmičenje nastalo po uzoru na nekada vrlo popularne „Igre bez granica“, u kojem učesnici imaju priliku da se dobro zabave, savladavajući razne prepreke i logičke zadatke. Telefon za prijavljivanje je: 065 526 81 20. 

Ekipa mora biti sačinjena od minimum 3 muškarca i 2 devojke. Sve ekipe učestvuju u nekoliko disciplina, u zavisnosti od broja ekipa. Besplatno učešće za sve ekipe kao i gledaoce obezbedio je Sportski centar “Jezero” Kikinda, pod pokroviteljstvom Grada Kikinde.

Takođe, u nedelju 30. jula na Starom jezeru biće održana trka sa prerekama za decu, na kojoj će mališani do 13 godina imati priliku da se oprobaju na specijalno osmišljenim spravama i poligonu. Prijave za ovo nadmetanje su na dan trke, uz prisustvo roditelja ili staratelja. 

error: Content is protected !!