Džudisti „Partizana“ sutra startuju u Ligi šampiona protiv grčkog „Arisa“

Takmičari kikindskog Džudo kluba „Partizan“ otputovali su u Beograd, gde ih sutra očekuje debi u Ligi šampiona, najelitnijem klupskom takmičenju, koje će okupiti 16 najboljih evropskih ekipa. Prvi protivnik Kikinđana biće solunski Džudo klub „Aris“:

U pitanju je ozbiljna ekipa, za koju osim reprezentativaca Grčke, nastupaju i reprezentativci Uzbekistana, osvajači medalja na najvećim takmičenjima. Došli smo da se oprobamo, osetimo atmosferu i konkurenciju, nemamo pritisak ni opterećenje velikim rezultatom. Bićemo hrabri, kao i u našoj ligi, daćemo sve od sebe, jer želimo da ostavimo dobar utisak na debiju na evropskoj klupskoj sceni, a ambicije će sigurno rasti u narednim godinama – rekao je sportski direktor Džudo kluba „Partizan“ Svetislav Vukmirica. 

Ekipu kikindskog „Partizana“, koja nastupa u Ligi šampiona, čine: Miloš Rakin, Nemanja Milić, Nikola Isakov, Matija Ilić, Rastko Anđelović, Nikola Todorović, Ilija Ciganović, Mihajlo Anđelović, Uroš Madžarević, Srđan Vukmirica, Vuk Elez, Božidar Vučurević, Mateja Vukmirica, Veljko Višnjei, Vasilije Vujičić i Slobodan Bakić:

Svi naši tamičari su izuzetno motivisani, željni dokazivanja, pokušaće da potvrde svoj kvalitet i na ovom najvećem evropskom klupskom takmičenju. Ovo je kruna njihovog vrednog rada i truda, kao i rezultata ostvarenog u Super džudo ligi. Ta bronza nam daje priliku da i naredne godine nastupimo na evropskoj sceni – dodao je Vukmirica. 

error: Content is protected !!