Izbori 2024: Lista „Aleksandar Vučić – Kikinda sutra” nudi politiku sigurnosti i razvoja grada

Lokalni izbori su u nedelju, 2. juna, a Kikinđani će birati između pet opcija i glasati za 39 odbornika, koji će nas u narednom mandatu predstavljati u loaklnom parlamentu. Nikola Lukač, prvi na listi pod rednim brojem 1. „Aleksandar Vučić – Kikinda sutra”, ističe da ova koalicija nudi nastavak kapitalnih projekata, kao što su rekonstrukcija Opšte bolnice i izgradnja mini postrojenja za prečišćavanje vode za piće u svim okolnim selima, kao i ulaganje u komunalnu i putnu infrastrukturu. Kako je istakao Lukač, u pitanju je politika sigurnosti i nastavka razvoja grada: 

Vizija našeg grada u narednih nekoliko godina je da, dolaskom brze saobraćajnice koja će proći kroz Kikindu, naš grad postane tranzit, čime se potencijali za nove investicije podižu na viši nivo. I u narednom periodu želimo da, osluškujući građane šta im je to najpotrebnije i najvažnije, posvećeno i marljivo radimo na rešavanju tih problema. Cilj nam je da podstaknemo domaće i strane inevstitore da ulažu dodatno u Kikindi, da obezbedimo nova radna mesta i da mlade zadržimo ovde. Zajedno sa svim našim predstavnicima u pokrajinskoj i republičkoj Skupštini, želimo da podignemo kvalitet života u našem gradu i okolnim selima. 

Lukač je pozvao sve sugrađane da podrže listu „Aleksandar Vučić – Kikinda sutra”:

Naša lista garantuje kontinuitet razvoja Kikinde i nastavak kapitalnih projekata. Siguran sam da moji sugrađani neće u nedelju imati dilemu za koga da glasaju. Mi imamo jasnu viziju poboljšanja kvaliteta uslova života, novih fabrika i uređenja komunalne infrastrukture, tako da pozivam Kikinđane da glasaju za listu broj 1 i da zajednički i dalje razvijamo naš grad – poručio je Lukač. 
 

error: Content is protected !!