INFO Servis

Zvezdin karavan prošao Kikindom: Aleksa i Živa obožavaju fudbal

Promocija FK Crvena Zvezda koja se sprovodi širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, danas je stigla i u Kikindu, a najviše su joj se obradovali najmlađi sugrađani, među kojima su i mladi verni navijači i fudbaleri, braća Aleksa i Živa.

Na gradskom trgu ispred Kulturnog centra, Zvezdin karavan okupio je i staro i mlado, navijače, fudbalere, roditelje sa decom koji su pozirali ispred velikih pehara Lige šampiona, Prvenstva i Kupa Srbije.

Ovo je promocija najtrofejnijeg sprkog fudbalskog kluba, a cilj je da se omladini približi fudbal i da deca i stariji vide uživo ove pehare, slikaju se sa njima i dožive nešto u njihovom gradu što inače ne bi imali često priliku-kaže za Ami Naxi radio predsednik Udruženja navijača Crvene Zvezde Severni Banat, Vladimir Šarčević.

Ogroman pehar Lige šampiona iz 1991. godine,koji je Crvena Zvezda osvojila 29. maja, nalazio se u sredini, sa leve strane bio je postavljen trofej Prvenstva, a sa desne Kupa Srbije koje je ovaj klub osvojio.

Mlada braća Aleksa i Živa, u pratnji roditelja, od malih nogu zavoleli su fudbal, a ovo je bila jedinstvena prilika da ovekoveče ljubav prema najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, koja će im svakako ostati u lepoj uspomeni. Možda ćemo ih obojicu u budućnosti gledati na velikim takmičenjima, jer se ne kaže uzalud da se pobednici poznaju od malih nogu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!