INFO Servis

Veliki spektakl u subotu: Moto-susreti na Starom jezeru u organizaciji „No limits-a“

Samo naizgled žestoki momci, a u stvari mekog i dobrog srca, okupiće se, posle pauze od dve godine, na Starom jezeru, u subotu, 21. maja, na moto-susretima koje organizuje Moto-klub “No limits” iz Kikinde. Skup oko 300 učesnika iz regiona i inostranstva na kampu očekuje se u 10 časova.

Maj je mesec kada je u jeku sezona moto-susreta, a Kikinda je poznata kao dobar domaćin ovog događaja, pa će tako biti i ove godine. Moto klub „No limits“ iz Kikinde organizovaće, posle dve godine pauze usled epidemije korone, pravi spektakl za oči i uši, najavio je predsednik Moto-kluba „No limits“, Mirko Brkanlić,  za Ami Naxi radio.

Okupiće se više od 300 motorista iz Srbije i regiona-Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a neki od njih stižu već danas. Doći će nam i bajkeri iz Rumunije, Mađarske, Slovačke, ali i iz Nemačke. Biće ovo otvoreni kamp za sve ljubitelje motora, a posebno se zahvaljujem lokalnoj samoupravi koja nam je izašla u susret i pomogla da organizujemo ceo događaj-rekao je Brkanlić.

Pred veliki susret bajkera, Brkanlić ističe da je ovaj događaj prvenstveno zabavnog karaktera i razmenjivanje iskustava, a da je bezbednost u saobraćaju osnovna i značajna ideja okupljanja.

Nama je bezbednost na prvom mestu, a podsetio bih da kao klub učestvuje u edukativnim radionicama u školama, kako bi ukazali na važnost oprezne vožnje i da bajkeri nisu loši momci na motorima, nego da nam je stalo do života i drugih, i svog-dodaje naš sagovornik.

U okviru moto-susreta, planiran je i defile učesnika po gradu, od Starog jezera, ulicama pored glavne Gradske pijace, a motori će zaprašiti i Zmaj Jovinom ulicom. 

Od 20 časova i 30 minuta, nastupiće lokalni rok bend „Mizeri“, čiji su članovi, takođe bajkeri. Organizatori pozivaju sve sugrađane da ne propuste dobar provod i da osete duh slobode i ljubavi, tako što će im se pridružiti 21. maja na Starom jezeru.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!