Treći „Tunning show“ u Kikindi: Praznik za ljubitelje četvorotočkaša

Automobilsko udruženje „Car brothers“ organizovalo je danas na Trgu treći po redu „Tunning show“, manifestaciju namenjenu svim ljubiteljima četvorotočkaša. Cilj je popularizacija automobilizma i promocija bezbednosti u saobraćaju, a događaj je i ovoga puta imao međunarodni karakter, jer je okupio učesnike iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Rusije, Slovačke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske:

Trudili smo da prikažemo što više različitih i kvalitetnih vozila, tako da imamo više od 190 automobila, iz sedam država. Cilj nam je da malo više aktiviramo mlade i da im pokažemo da je automobilizam jedan zaista lep hobi u kojem može da se uživa bez nasilničke vožnje, tako da manifestacija promoviše i bezbednost u saobraćaju -rekao je Saša Jakša, potpredsednik Automobilskog udruženja „Car brothers„.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Nikola Lukač, koji je pohvalio rad udruženja „Car brothers“:

Lepo je videti ovoliki broj automobila, kao i ljubitelja četvorotočkaša. Ova manifestacija će postati tradicionalna i nastojaćemo da je svake godine unapredimo, tako što ćemo uvesti i neke nove stvari i discipline – poručio je gradonačelnik Lukač. 

error: Content is protected !!