Sezona na bazenima počinje 22. juna: Prodaja karata od ponedeljka

Letnja sezona na otvorenim bezenima u Kikindi i  Banatskom Velikom Selu počinje u subotu, 22. juna, a na dan otvaranja ulaz će biti besplatan. Prodaja karata na recepciji „Jezera“ počinje u ponedeljak, 10. juna, do kada traje akcija za plaćanje gotovinom, 50 ulazaka za 6 000 dinara. Cena dnevne ulaznice ostala je nepromenjena, i biće 300 dinara za odrasle, a za decu 200. Ulaz za decu do 7 godina je besplatan, kao i za trudnice, osobe sa invaliditetom i osobe sa posebnim potrebama i njihovog pratioca. Cena kartice je 400 dinara, uz sezonske dopune: za 50 ulazaka je 7 500 dinara, za 25 iznosi 4 500, dok je za 10 ulazaka 2 000 dinara.

SC „Jezero“ je i u ovoj sezoni pripremio i posebne popuste i to: 30 posto popusta uz karticu 3+ (za porodice sa troje i više dece), 20 posto popusta za odlikaše (uz svedočanstvo ili knjižicu kao dokaz o proseku 5,00), a isti popust ostvaruju i zaposleni u MUP-u, vojsci, prosveti i medicinski radnici, uz potvrdu o zaposlenju. Popust od 50 posto odobrava se i najstarijim sugrađanima, uz penzionersku karticu, a roditelji ili staratelji koji samostalno vode neposrednu brigu o deci ostvaruju 20 posto popusta (potvrda koja se izdaje u Upravnoj zgradi Sportskog centra „Jezero“ Kikinda). 

Plaćanje sezonskih karata je moguće i na rate preko sindikata, kao i za pravna lica. Kupljene sezonske ulaznice moguće je iskoristiti do 31. maja sledeće godine. 

 

error: Content is protected !!