„Roj“ vas zove na sjajnu svirku u subotu u dvorištu Kulturnog centra

Mladi ali već vrlo dobro poznat rokenrol bend „Roj“, koji čine četvoro dece iz Kikinde i Banatskog Velikog Sela, imaće u subotu, 10. jula koncert u dvorištu Kulturnog centra. Početak koncerta je u 20 sati. 

Dečji rok bend „Roj“ osnovan je prošlog leta, na inicijativu proslavljenog gajdaša Milana Vašalića, čiji je sin Vid jedan od članova ovog sastava. Pred veliki koncert i godišnjicu osnivanja grupe, Vid Vašalić objašnjava kako su se okupili:

Već sam znao da Vasilije svira gitaru, a Stefan bas. Voleli smo istu muziku i sanjali iste snove i znali smo da, ako udružimo snage, da ćemo moći do celog sveta da stignemo zahvaljujući našoj muzici. Ali, moram da naglasim da za sve ovo treba mnogo i truda i rada – kaže Vid. 

Vasilije Čolak, gitarista benda, najavio je za naš radio šta će to sve posetioci koncerta u subotu moći da čuju:

Sviraćemo različite žanrove muzike, od rokenrola do panka, grandža i slično. Biće na repertoaru Nirvana, Grin dej, Alanis Moriset i tako dalje – rekao je Čolak. 

Basista Stefan Polić otkrio nam je dalje planove benda:

U planu nam je da pravimo autorske pesme. Nastupaćemo na još više svirki. Imaćemo koncert u Beogradu, a imaćemo nastupe i po celoj Vojvodini – kaže Polić. 

Članovi benda „Roj“ su Andrijana Zobenica, Vid Vašalić, Stefan Polić i Vasilije Čolak.

 

error: Content is protected !!