Premijera predstave „Ivica i Marica“ u nedelju u „Lanetu“

fb-share-icon0
0
Pin Share20

Predstava „Ivica i Marica“, rađena po tekstu Aleksandra Maletina, biće premijerno izvedena u Dečjem pozorištu „Lane“ u nedelju, 28. novembra, u terminima od 17 i 19 sati. 

„Ivica i Marica“ je dobro poznata priča o dvoje dece koja su se izgubila u šumi, a potom naišla na vešticu koja ih je namamila i pokušala da ih pojede. Međutim, tradicionalna priča je obučena u novo ruho, likovi su modernizovani, objašnjava za naš radio Aleksandar Maletin iz Dečjeg pozorišta „Lane“:

Trudili smo se da likovi budu modernizovani i malo karikirani, kao da su iz crtanog filma. Koliko god da ova predstava nekima deluje strašno, u pitanju je jedna zaista lepa komedija u kojoj će podjednako uživati i najmlađi i odrasli – rekao je Maletin. 

Kako bi se izbegle velike gužve, karte za premijeru najbolje je rezervisati ranije, putem Fejsbuk stranice Dečjeg pozorišta „Lane“ ili na broj: 064 158 93 14

U jedinom teatru za decu u Severnobanatskom okrugu posećenost je fantastična. Iako ima oko 120 mesta, posećenost je nekada i više od toga. Od 28. novembra, predstave će se ponovo igrati u dva termina, a tokom decembra na repertoaru će biti novogodišnje predstave. 
fb-share-icon0
0
Pin Share20
error: Content is protected !!