Pavle Rajkov, načelnik Policijske uprave Kikinda: „Naše područje potpuno bezbedno“

U Migrantskom centru kod Kikinde trenutno je 17 korisnika iz Turske i planom je predviđeno da se posredstvom Ambasade avionom vrate u svoju državu. Nekada je u našem Centru bilo oko 400 migranata, ali je  krajem oktobra on potpuno ispražnjen, korisnici su premešteni i sada je to mesto za prihvat državljana Turske. 

-Mogu da kažem da je područje koje pokriva Policijska uprava Kikinda mnogo bezbednije, angažovali smo sve naše službe u cilju da naši građani budu bezbedni, tako da smo u velikoj meri radili na pronalaženju ilegalnog oružja koje su koristili migranti. Da ga nisu koristili, građani ih ne bi ni primećivali, jer su oni stacionirani van naseljenih mesta na nepristupačnim mestima i u blizini granice. Sve vreme smo na terenu, pokrivamo kompletnu državnu granicu prema Mađarskoj i Bugarskoj i preuzimamo sve mere kako bi se njihovi organizatori uhvatili i izveli pred sud – rekao je načelnik Policijske uprave Kikinda, Pavle Rajkov. 

Načelnik Policijske uprave, Pavle Rajkov, zajedno sa svojim saradnicima, uručio je zahvalnice predstavnicima medijskih kuća u gradu kako bi im zahvalio na saradnji u redovnom izveštavanju o akciji predaje oružja, kao i o drugim aktivnostima. U ime Ami Naxi radija zahvalnicu je primila direktorka, Slađana Batanski.

error: Content is protected !!