INFO Servis, Sport

Lopta nije htela u gol: Poraz fudbalera ŽAK-a u Čenti

Fudbaleri kikindskog ŽAK-a pretrpeli su poraz na gostovanju u Čenti. Železničari su u utakmici 28. kola Vojvođanske fudbalske lige – istok izgubili od domaćeg “Banata“ sa 1:0. Nisu kikindski fudbaleri iskoristili veliki broj prilika koje su imali i do kraja utakmice ostali bez veoma važnih bodova za nastavak prvenstva.

I prvotimac ŽAK-a, Borislav Simin, kaže da je propušten veliki broj šansi, dodajući da je njegov klub novim porazom u velikom problemu:

Imali smo jako puno šansi, bas jako puno prilika koje uopšte nismo iskoristili.U prvom poluvremenu pet puta sam šutnuo i niko taj šut nije ispratio, slabo smo se kretali, a igrali smo onako kako protivniku odgovara i to nas je koštalo poraza. To je bila velika greška.  Poslednjih 15 minuta sam imao polumakazice sa 15 metara, ali sam pogodio stativu i tada je bilo jasno da prosto lopta neće u gol – prokomenatrisao je Simin.
 
U nedelju, 9. maja, fudbaleri ŽAK-a će na svom stadionu na Vašarištu ugostiti ekipu “Crvene zvezde“ iz Vojvoda Stepe. Železničari su na 14. poziciji sa 23 osvojena boda.
 
Foto: Goran Birimac
Pratite nas FB
error: Content is protected !!