INFO Servis

Gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač i predstavnici Gradske uprave sugrađanima čestitali Uskrs

Predstavnici Gradske uprave u Kikindi prisustvovali su svečanim Vaskršnjim liturgijama u hramovima Svetih Kozme i Damjana i Svetog Nikole u centru grada. Dijana Jakšić Kiurski, zamenica gradonačelnika, Mladen Bogdan, predsednik Skupštine grada Kikinde, kao i Nikola Lukač, gradonačelnik Kikinde, čestitali su sugrađanima Vaskrs:

-Ovom prilikom želim svim građanima da čestitam Uskrs. Slavimo ovaj dan kao povratak Hrista među žive i ovaj praznik slavi pobedu života nad smrću. Želeo bih svim svojim sugrađanima da u radosti i veselju, u krugu porodice, proslave ovaj najveći hrišćanski praznik, da ih blagoslovi Hrist i da u miru, radosti i sreći svaki naredni dan dočekuju u krugu porodice. Želim im da ljubav pobedi sve nedaće koje su nas zadesile u poslednjih godinu dana, da ovu pošast zajednički pobedimo, da ljubav pobedi, da život pobedi i da zajedno sa svojim porodicama slave život- istakao je gradonačelnik Lukač.

Ispred hrama Svetog Nikole u centru grada podeljeno je nekoliko stotina farbanih jaja koje su ofarbale članice Udruženja žena Kikinda.

Foto: Čedomir Vujanić

Pratite nas FB
error: Content is protected !!