Koncert Đorđa Davida i Ivane Peters za kraj „Kikindskog leta“

Za kraj manifestacije „Kikindsko leto“, lokalna samouprava večeras je sugrađanima poklonila koncert na Trgu, na kojem su nastupili Đorđe David sa svojim bendom, Ivana Peters, Aleksandar Josifovski i Slavica Angelova. 

Đorđe Nikolić, poznatiji pod umetničkim imenom Đorđe David, po struci je diplomirani glumac. Kada je u pitanju njegova muzička karijera, bio je u grupama „Generacija 5“, „Gang“ i „Fuzzbox“, a večeras je u Kikindi nastupio sa sastavom „Death Saw“. Kikinđanima su se predstavili i pevači iz Severne Makedonije, Aleksandar Josifovski, vicešampion prošlogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda“, i Slavica Angelova, ovogodišnja pobednica, čiji je mentor bio Đorđe David: 

Aleksandar Josifovski je prošle godine bio drugi, pobedu je odneo dečko koji peva narodnu muziku. Ove godine sam pobedio sa Slavicom Angelovom, koja je u finalu izvela pesmu Luja Armstronga. Time sam uspeo da u takvoj emisiji izborim prostor i za rokenrol, za koji još uvek ima nade – rekao je za naš radio Đorđe David. 

Kikinđani su večeras bili oduševljeni i nastupom poznate pevačice Ivane Peters, koja je svoju karijeru započela u nekada vrlo popularnom bendu „Tap 011“, a nakon napuštanja ove grupe postala je vokal u rok sastavu „Negativ“:

Kikindskoj publici smo večeras priredili interesantan rokenrol miks, koji smo izveli nas četvoro. Ovaj žanr je u našoj zemlji malo u zapećku, ali grupa „Negativ“ i dalje nastupa, imamo i pripremljen novi materijal koji treba da snimimo – rekla je Peters. 

 

error: Content is protected !!