Izlog Cvećare „Mario“ najlepši u gradu

Šestu godinu zaredom, uoči manifestacije „Dani ludaje“, lokalna samouprava i Turistička organizacija raspisali su konkurs za izbor najlepše uređenog izloga u gradu. Nakon što je komisija obišla sve prijavljene izloge, donela je odluku da ovogodišnju titulu najlepšeg izloga ponese Cvećara „Mario“. 

Ove godine u konkurenciji se našlo deset izloga, lepo uređenih i na kreativan način ukrašenih plodovima jeseni, a nakon što su članovi komisije obišli sve prijavljene, za najlepši je proglašen izlog Cvećare „Mario“ kod Autobuske stanice:

Ranijih godina su uglavnom učestvovali lokali u samom centru, pa smo pomislili da bismo i mi koji smo malo dalje od Trga mogli da ukrasimo svoje izloge. Prvi put smo se prijavili na ovaj konkurs i pobedili. Naša radnica Goca i ja smo zajedno sređivale lokal, a inspiracija nam je bio Karneval predškolaca, jer je i moja ćerka tog uzrasta. Dekorisali smo i kutak na našem travnjaku, gde svi koji žele mogu da dođu i da se fotografišu -rekla je Dunja Vranjin, vlasnica Cvećare „Mario“. 

Komisija ni ovoga puta nije imala lak zadatak da odabere najlepše ukrašen izlog u gradu. Osim pobedničkog izloga bili su prijavljeni i „Late šop“, Prodavnica obuće „Gizela“, Apoteka „Stesa lek“, Knjižara „Helm“, SP market, Robna kuća „Panda“, Cvećara „Zvončica“, butik „Ledžend“ i Sekond hend „Kruna“:

Ove godine smo imali rekordan broj prijavljenih izloga, kojih je bilo deset. Svaki do njih priča bajku o tradiciji, kulturi i ljubavi, i upućuje poziv u „grad dobrih ljudi“, na našu tradicionalnu manifestaciju – rekla je Miroslava Narančić, sekretarka Sekretarijata za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni razvoj. 

Drugu nagradu osvojio je SP market, treće mesto „Ledžend“, četvrto Robna kuća „Panda“, a peto mesto je zauzela prodavnica obuće „Gizela“. 

 

 

error: Content is protected !!