INFO GRAD KIKINDA, 13. decembar

Danas je sreda, 13. decembar

Isključenje vode:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži i danas od 8 do 16 sati, bez vode će ostati korisnici u Kumanovskoj ulici, od Kiš Mihalja do Miloša Crnjanskog. U slučaju lošeg vremena, radovi će biti odloženi. Apeluje se na potrošače da obezbede dovoljnu količinu vode za svoje potrebe. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti pozivnom centru na:  0230/422-760 ili 062/88-44-888.

Udruženje penzionera:

Gradsko udruženje penzionera, u saradnji sa Domom zdravlja, organizuje besplatnu kontrolu šećera u krvi i merenje krvnog pritiska, u prostorijama Udruženja u Ulici Vojvode Putnika 37, svake druge i četvrte srede u mesecu, od 9 do 11 časova. 

Javni konkurs za dodelu nagrade Grada Kikinde:

Komisija za dodelu nagrade Grada Kikinde i gradskih priznanja, raspisala je javni poziv za 2023. godinu. Nagrada grada Kikinde, kao najviše priznanje, dodeljuje se fizičkom licu za dugogodišnji rad, lično zalaganje i izuzetne rezultate u svim oblastima stvaralaštva, čime je dat trajan doprinos razvoju grada Kikinde. Gradska priznanja dodeljuju se fizičkim ili pravnim licima sa prebivalištem na teritoriji grada Kikinde, za značajna ostvarenja u oblasti kulture, obrazovanja, zdravstva, privrede i preduzetništva, sporta, humanosti i dobrotvornog rada, postignuta u godini u kojoj se vrši dodela.

Predloge za dodelu nagrada i priznanja grada Kikinde mogu podneti preduzeća, ustanove, druge organizacije, organi i asocijacije, grupe građana i pojedinci sa teritorije grada Kikinde. Predlog se dostavlja pisano i podatke o kandidatu i ishodima njegovog rada, obrazloženje, naznaku oblasti za koju se kandidat predlaže i eventualne dokaze koji potvrđuju navode obrazloženja. Predlozi se dostavljaju do 15. decembra na adresu: Gradska uprava Kikinda, kancelarija broj 80, Trg srpskih dobrovoljaca 12, 23300 Kikinda, sa naznakom: Za nagradu grada Kikinde.

VŠSSOV:

Studentski parlament VŠSSOV poziva sugrađane da se pridruže humanitarnoj akciji prikupljanja donacija za novogodišnje paketiće za Dečje odeljenje Opšte bolnice u našem gradu. Kutije za donacije u vidu igračaka, slatkiša i odeće nalaziće se još danas na prvom spratu škole.

Koncert Velikog narodnog orkestra AKUDUNS „Sonja Marinković“ biće održan u subotu, 16. decembra u amfiteatru VŠSSOV, sa početkom u 18 sati. 

„Ledeno jezero“:

Klizalište na velikom parkingu kod Sportskog centra „Jezero“ otvoreno je radnim danima od 16 do 21 sat, vikendom do 22 sata. Cena ulaska na led je 150 dinara, koliko košta i iznajmljivanje klizaljki u trajanju od jednog sata. 

Vreme: 

Promenjivo oblačno sa povremenom slabom kišom. Najviša temperatura u Kikindi biće 11 stepeni. 

Bioprognoza: 

Biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod hronično obolelih. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Od meteoropatskih reakcija mogući su pospanost, kao i bolovi u zglobovima i mišićima. Koncentracija se preporučuje učesnicima u saobraćaju.

error: Content is protected !!