INFO Servis

Gradonačelnik Nikola Lukač na konferenciji „Vojvodina u 2021“

Na konferenciji „Vojvodina u 2021″, koja je održana u Pokrajinskoj skupštini, govorilo se o tome kako će izgledati Evropa nakon pandemije, zatim o privredi i turizmu u 2021. godini, o kulturi u novim uslovima, kao i o situaciji u zdravstvu.

Među predsednicima opština i gradova Vojvodine koji su učestvovali na Konkferenciji bio je i naš gradonačeklnik, Nikola Lukač. Obraćajući se učesnicima konferencije, gradonačelnik Lukač je naveo da, iako Kikinda nema prirodnih potencijala u vidu reke, kao što je to slučaj u većini gradova, radi na promociji onoga što grad poseduje: 

Trudimo se da se brzo transformišemo, da brzo donosimo odluke i idemo ukorak s vremenom. Baš taj sistem rada nas usmerava da uvidimo koji su nam prioriteti, u šta ćemo da ulažemo, ali na prvom mestu da budemo maksimalno iskreni i korektni prema svim sugrađanima, kada planiramo ulaganja. To je ta realnost i jednostavnost u obraćanju, ukazivanje na ono što je najbitnije i na to šta možemo da uradimo i da podržimo, kada je realizacija projekata u pitanju, u 2021. godini. Dokle god sam ja na čelu grada, zajedno sa svojim timom, vodiću se realnošću i iskrenim ukazivanjem na mogućnosti ulaganja iz budžeta – rekao je prvi čovek Kikinde.  

Foto i izvor: Grad Kikinda

Pratite nas FB
error: Content is protected !!