INFO Servis

Farkaš za Ami Naxi: Bezbednost na najvišem nivou za polaganje završnih ispita!

Zbog dojave o bombama, ove godine organizacija polaganja završnih ispita biće potpuno drugačija. U saradnji sa Ministarstvom prosvete i MUP, predstavnici škola u Kikindi održali su niz sastanaka, kada su utvrđeni tačno određeni bezbednosni protokoli za polaganje završnih ispita 27, 28. i 29. juna, a bezbednosne mere podignute na najviši nivo-kaže za Ami Naxi radio, Tihomir Farkaš, predsednik Aktiva direktora OŠ u Kikindi i direktor OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Učenici će završne ispite polagati od 9 do 11 časova , u poznatim sredinama, a određeni su dežurni nastavnici, supervizori i pregledači, dok su đaci dobili detaljna uputstva o polaganju, rekao je  Farkaš.

U saradnji sa nadležnim ministarstvima-Ministarstvom prosvete i Ministarstvom unutrašnjih poslova, sa kojima je održano niz sasatanaka, uradili smo sve da učenici budu što bezbedniji, a bezbednosne mere podignute su na najviši nivo. Polaganje završnih ispita koji će biti održani 27, 28. i 29. juna odvijaće se bez problema-istakao je naš sagovornik.

On je poručio učenicima i roditeljima da je bezbednost podignuta na najveći mogući nivo, tako da mogu da se posvete učenju i pokažu najbolji nivo znanja.

Želim da ovim putem uputim reči podrške učenicima i roditeljima i da im poručim da ne brinu, jer smo sve učinili kako bi se učenici osećali sigurnim, a roditelji ne bi brinuli. Učenici mogu da se posvete utvrđivanju gradiva, kako bi pokazali najbolji nivo znanja-dodao je Farkaš.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!