CSU realizovao kamp „Kikod klub“: Doprinos razvoju dečje kreativnosti

U kikindskom Centru za stručno usavršavanje realizovan je šesti po redu Prolećni kamp „Кikod klub“, koji je finansirao Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

Ovogodišnji kamp je još jedan doprinos razvoju dečje kreativnosti i razvijanju veština kroz realizaciju radionica „Кreiraj svoj plakat“. Кorišćenjem onlajn resursa, učenici su zajedno sa profesorima Tanjom Radovanom i Arpadom Pastorom dizajnirali plakate na zadate teme kroz koje su razvijali svoju samostalnost i kreativnost. Uživali su u kvalitetno provedenom vremenu i rezultatima svog rada. Primena dizajna tokom školovanja ali i u svakodnevnom životu predstavljena je na ovim radionicama.

Cilj projekta „Prolećni kamp Кikod klub“ je organizovano i stručno vođeno slobodno vreme učenika u vannastavnom periodu. Кvalitetno osmišljavanje vremena i organizacija aktivnosti za učenike kroz upoznavanje onlajn resursa na lak i zabavan način. Radionice su realizovane sa učenicima kikindskih osnovnih škola i Ekonomsko-trgovinske škole. 

error: Content is protected !!