„Banda drvena“ nastupila za kraj manifestacije „Dani ludaje“

U okviru poslednje koncertne večeri 38. „Dana ludaje“, na Trgu je nastupila „Banda drvena“, sastav koji čine mahom Srbobranci i Novosađani. Repertoar „Bande drvene“ čine obrade pop, evergrin i tamburaških hitova, kao i autorske pesme:

Pripremamo nešto novo, radimo na autorskim pesmama, koje će biti objavljene na jesen. Sviđa nam se Kikinda, kako grad tako i publika, a oduševljeni smo i manifestacijom „Dani ludaje“ i impozantnom veličinom bundeva, koje izgledaju kao da nisu prave – rekao je Dalibor Stanojević. 

Kikinđani i mnogobrojni gosti naše grada, uživali su ova četiri dana u bogatom i raznovrsnom programu, za sve ukuse i generacije:

Mislim da je ove godine bio još bolji program, vreme nas je poslužilo i imali smo veliki broj posetilaca, iz cele Srbije i inostranstva. Prema nezvaničnim podacima, manifestaciju je za ova četiri dana posetilo preko 50 hiljada ljudi. Verujem da su svi koji su bili u Kikindi uživali u našem gostroprimstvu i otišli iz našeg grada puni lepih utisaka – rekao je gradonačelnik Nikola Lukač. 

 

error: Content is protected !!