Uspešno realizovan 9. Međunarodni odbojkaški turnir „Ludaja kup“

U organizaciji Odbojkaškog kluba ,,KI-0230″ za vreme održavanja ,,Dana ludaje“  održan je 9. Međunarodni odbojkaški turnir ,,Ludaja kup 2018″. Takmičenje je okupilo ukupno oko 1.500 učesnika u 12 kategorija, iz 35 klubova i 5 država.

U subotu, 22. 9. takmičile su se pionirke, mlađe pionirke i kadetkinje, dok je nedelja bila predviđena za takmičenje najmlađih u ,,mini- odbojci“ u 8 kategorija i takmičenje juniorki. 

Plasman po kategorijama: 

mlađe pionirke

1. ŽOK Futog, Futor Srbija,

2. UKS Mosir Jaslo, Jaslo Poljska 

3. OK Ns tim, Novi Sad Srbija

pionirke

1. OK Roda, Beograd Srbija

2. SZRSE Szeged, Segedin Mađarska

3. OK Proleter, Zrenjanin Srbija

kadetkinje

1. CSS Nadlac, Nadlak Rumunija

2. OK KI-0230, Kikinda Srbija

3. UKS San Lesko, Lesko Poljska

juniorke

1. CSS Politechnica, Temišvar Rumunija

2. OK KI-0230, Kikinda Srbija,

3. ŽOK Bečej, Bečej Kikinda

U takmičenju najmlađih devojčica najuspešnija je bila škola odbojke OK ,,KI-0230″ Kikinda pored poljskih, mađarskih, rumunskih i različitih srpskih ekipa. 

Tokom turnira, oko 120 inostranih odbojkašica gostovalo je tri dana u smeštajnim kapacitetima u gradu.  

Nakon uspešno realizovanog turnira, organizator OK ,,KI-0230″ nastavlja gostovanja na inostranim turnirima u Rumuniji, Poljskoj i Mađarskoj i koristi priliku za uigravanje 3 takmičarske selekcije za predstojeću odbojkašku sezonu u Prvoj vojvođanskoj ligi i takmičenju Odbojkaškog saveza Vojvodine za mlađe kategorije. 

Turnir je organizovan uz podršku Grada Kikinde, sufinansiranjem projektnih aktivnosti i posebnih programa sportskih organizacija za 2018. godinu. 

 

error: Content is protected !!