Svečana dodela pehara šampionima Vojvođanske lige „Istok“ u subotu na Gradskom stadionu

OFK „Kikinda“, šampion Vojvođanske lige Istok, u subotu, 3. juna u 17.30 na Gradskom stadionu igraće utakmicu pretposlednjeg kola, protiv ekipe „Begeja“ iz Žitišta. Svečana ceremonija dodele pehara Fudbalskog saveza Vojvodine OFK Kikindi za osvojeno prvo mesto u Vojvođanski ligi “Istok” će biti održana pre utakmice, sa početkom u 17 časova. Ulaz na utakmicu se neće naplaćivati. 

Marko Vukobrat, sportski direktor OFK „Kikinda“, kaže da je ispunjen cilj koji je postavljen na početku sezone, a to je prvo mesto u Vojvođanskoj ligi istok i povratak u viši rang, u Srpsku ligu Vojvodina:

Nismo imali neki veliki pritisak da to ostvarimo, ali nam je bila velika želja da se ponovo plasiramo u Srpsku ligu. Uradili smo sve što je bilo potrebno i kako treba, tako da smo, na našu veliku radost uspeli da ispunimo taj cilj. Sutra će, pre utakmice, sa početkom u 17 sati, biti organizovana dodela pehara, tako da pozivamo sve navijače, simpatizere i sve naše sugrađane, da zajedno proslavimo titulu. Takođe, na poluvremenu će biti organizovana i dodela pehara našim najmlađim članovima, koji su u svojim uzrasnim kategorijama osvojili prvo mesto. Jako bih voleo da sutra na stadionu bude mnogo publike, a mi ćemo im se odužiti u narednoj sezoni i odigrati mnogo bolje u Srpskoj ligi nego pre dve godine – rekao je Vukobrat. 

Izdvojena fotografija: Dejan Panić 

error: Content is protected !!