Rukometni derbi vrha tabele završen remijem: Kikinđani igrali svim srcem za Nađu

U 16. kolu Super B lige, rukometaši „Kikinde Grindeks“ i „Kolubare“ iz Lazarevca igrali su večeras u hali SC „Jezero“ nerešeno 27:27 (16:16). Za igrača utakmice proglašen je golman domaćeg tima Slavko Miškov.

 

Osim za nove bodove i prvo mesto na tabeli, rukometaši su igrali i za sugrađanku Nađu Janovan. Sav prihod od prodatih ulaznica i prikupljen dobrovoljni prilog, biće upućeni za lečenje dvanaestogodišnje Kikinđanke:

Dve najbolje ekipe u ligi su i večeras pokazale kvalitet, a zanimljivo je da je i u Lazarevcu bio isti rezultat. Sledi velika borba za plej of i prvo mesto. Ono što je najvažnije večeras, je da smo igrali za Nađu – rekao je Slavko Miškov, igrač utamkmice. 

Trener Kikinde Grindeks Vladimir Cvijan čestitao je momcima na izuzetnoj utakmici:

Zahvalio bih i publici, koja je u velikom broju došla da podrži i Kikindu Grindeks i našu humanitarnu akciju. S obzirom na sva dešavanja na terenu tokom 60 minuta, remi je i najrealniji rezultat. Jesmo očekivali pobedu, ali nam i ovaj bod mnogo znači – rekao je Cvijan. 

Utakmici je prisustvovala i Nađa Janovan, koja je svim srcem navijala za „Kikindu Grindeks“:

Utakmica je bila napeta i uzbudljiva, zaista sam uživala. Veoma sam zahvalna što su rukometaši igrali za mene, a jako sam srećna i što me i ostali sugrađani podržavaju – rekla je Nađa. 

error: Content is protected !!