Rukomet: “Metaloplastika“ pobedila “Kikindu Grindeks“

Rukometaši “Metaloplastike“ savladali su u gostima ekipu “Kikinde Grindeks“ u utakmici 7. kola Super A rukometne lige Srbije.  Šapčani su slavili sa 33:27 (16:16) i tako nastavili pobednički niz u prvenstvu.

Rukometaši “Metaloplastike“ odigrali su veoma dobru utakmicu protiv “Kikinde Grindeks“ i zahvaljujući pre svega boljoj fizičkoj spremi, ali i znatno brojnijoj postavi, uspeli da kikindskom timu nanesu još jedan poraz.

-Prvo poluvreme bilo je izjednačeno, ali je već početkom drugog dela utakmica pripala gostima. Mi smo igrali bez dva igrača, tako da nisam bio u prilici da i tokom drugog poluvremena odigram u istom ritmu. Žao mi je publike koja je došla u zaista velikom broju i koja nas je podržala, ali na nama je da se okrenemo sledećoj utakmici i nastavimo da se pripremamo – istakao je Miljan Stanić, trener “Kikinde Grindex“.

Stanimir Komarek, krilo “Kikinde Grindeks“ je istakao da utakmicu nije presudilo iskustvo protivničkog tima, već bolja fizička sprema, kao i veći broj igrača na raspolaganju:

-Dobar su tempo od početka započeli i slomili nas u drugom poluvremenu jer nismo mogli da izdržimo tempo brze igre. Na kraju se ispostavilo da je rezultat loš po nas – dodao je Komarek.

U 8. kolu, Kikinđani putuju na Kosovo i Metohiju na utakmicu protiv ekipe “Mokra Gora“, dok će “Metaloplastika“ na svom terenu u Šapcu dočekati ekipu “Spartak Vojputa“ iz Subotice.

error: Content is protected !!