Odbojkašice „Kikinde“ prvenstvo nastavile pobedom

U utakmici 5. kola Prve vojvođanske lige grupa „Jug“ Odbojkaški klub „Kikinda“ savladao je „Hercegovinu“, maksimalnim rezultatom u setovima, 3:0. Nakon pauze od dva meseca kikindske odbojkašice su nastavile nadmetanje u ligi. 

Predsednik kluba Igor Golijanin kaže da je zadovoljan pobedom i da je prva utakmica u ovoj godini protekla u dominaciji kikidnskih odbojkašica:

Ni u jednom momentu osvajanje svetova i pobeda nisu dovedeni u pitanje. To potvrđuje činjenica da su sve devojke dobile šansu da igraju. Želeo bih odbojkašicama da čestitam na maksimalnom pristupu utakmici. Ispoštovale su sve dogovoreno od početka do kraja. Hteo bih da naglasim da je jedna od bitnih karika ove igre  i kondiciona priprema trenera Branka Grbanušića – rekao je Golijanin.  

Odbojkašice Kikinde će do kraja sezone igrati 20 kola, u kontinuitetu bez pauze. Ekipu čine: Momić Katarina, Vlašić Tijana, Petkov Dejana, Đenić Andrea, Rodić Jelena, Prolić Nikolina, Milić Ivana, Pašić Teodora, Knežević Anđelija, Saravolac Stanislava, Oličkov Katarina, Golijanin Jelena, Čarapić Katarina i Mrvičić Milica. Treneri: Golijanin Igor i Martinov Vladimir.

error: Content is protected !!