KAF „Mamuti“ slavi 12. rođendan: Postanite novi član kluba

Klub američkog fudbala „Mamuti“ iz Kikinde obeležava 12 godina postojanja. Godina iza nas bila je po svemu drugačija, a Mamuti se nadaju da će ova 2021. biti mnogo bolja i da će doneti nove uspehe. 
 
 
Prema rečima Branislava Feketea, predsednika KAF „Mamuti“, protekla godina će, između ostalog, biti upamćena i po tome što je igran drugi format fudbala. Tač fudbal, koji se igrao samo na dodir a ne na obaranje, igran je na kraćem terenu, 7 na 7. Sezona koja je trebala da počne u martu, startovala je u oktobru:  
 
– Rekao bih da je prošla godina bila haotična i nadam se da se neće nikada više ponoviti. Odigrali smo dva takmičenja, jedno u muškoj i jedno u ženskoj fleg kategoriji. Ženski deo kluba je bolje prošao osvojivši drugo mesto u ligi, dok  je muški deo došao do polufinala. 
 
Fekete je pozvao sve zainteresovane da im se priključe i budu deo nečeg novog, uzbudljivog i interesanntog. Dobrodošli su svi, i muškog i ženskog pola, bez obzira na uzrast i konstituciju. Sve informacije možete dobiti na broj: 066/202-250 ili pisati na 
[email protected] Fejsbuk:  Klub američkog fudbala Mamuti   Klub americkog fudbala Mammoths  instagram: @kikindamammoths. 
 
 
error: Content is protected !!