Do kraja godine završetak radova na novom objektu FK „Kozara“ u Velikom Selu

U Banatskom Velikom Selu u toku su radovi na novom objektu u okviru stadiona Fudbalskog kluba „Kozara“, koji obuhvataju izgradnju hidrantske mreže, sanaciju vodovodne i kanalizacione mreže, sanaciju stolarije, uređenje enterijera prizemlja, razvod strujne i gasne instalacije, kao i instalaciju automatske dojave požara: 

U objektu će biti svlačionice, nova kupatila i kuhinja, što će mnogo značiti za naš klub. Trenutno imamo četiri selekcije: deca mlađeg uzrasta, pioniri, kadeti i seniori. U narednom periodu u planu nam je da uradimo nadstrešnicu na tribinama– kazao je Nikola Ikić, predsedik FK „Kozara“. 

Zoran Karanović, zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Banatsko Veliko Selo, ističe da je ulaganje u ovaj objekat veoma značajno, jer FK „Kozara“ okuplja mnogo dece:

Ponosni smo na rad sa mlađim kategorijama, jer ima više od sedamdesetoro dece. FK „Kozara“ je simbol Banatskog Velikog Sela, tako da će ovi radovi sigurno unaprediti život u našem mestu– rekao je Karanović. 

Radove je obišao i gradonačelnik Nikola Lukač, koji je istakao da je iz gradskog budžeta za ovu namenu izdvojeno oko 15 miliona dinara:

Nakon završetka radova, ovo će biti funkcionlne prostorije, gde će biti nove svlačionice, sale, prostor za sastanke i sve ostalo što je neophodno u ovakvom objektu. Objekat će biti završen do kraja godine, a nadamo se da će se još više dece baviti sportom i okuljati se ovde, kao i da će publika još više podržavati svoj fudbalski klub -rekao je Lukač. 

error: Content is protected !!