Kikindski teniseri sjajni na „Sova kupu“: Uspešni u svim uzrasnim kategorijama

Teniski klub „Kikinda“ organizovao je proteklog vikenda jubilarni 10. „Sova kup“. Dvodnevni turnir okupio je 60 takmičara, od najmlađih polaznika do veterana, iz Beograda, Novog Sada, Sente, Bečeja, Zrenjanina, Mokrina i Kikinde. 
 
Domaći teniseri bili su vema uspešni u svim uzrasnim kategorijama. U konkurenciji najmljađih tenisera narandžastog nivoa 1. mesto zauzeo je Aleksandar Sokolai, 2. je bio Luka Milošev, a 3. mesto su podelili Matija Pataki i Dušan Đukanović. U kategoriji do 10 godina najbolji je bio Miloš Keča, u konkurenicji do 14 godina Milan Zubanov iz kikindskog kluba bio je drugi, u konkureciji devojčica istog uzrasta treće emsto osvojile su Miona Sredojev i Helena Grujić, u kategoriji devojčica do 16 godina drugo mesto osvojila je Marina Kockar, a u kategoriji do 18 godina najbolji je bio Uroš Ćirić, drugi je bio Aleksa Borbelj, a treći Filip Balint, svi iz Teniskog kluba Kikinda. 
 
U kategoriji veterana u singlu je najbolji bio Jovan Anušić, a drugo mesto osvojio je Danijel Zubanov. U dublu, prvo mesto osvojili su Jovan Anušić i Milan Vranješ, a drugo Danijel Zubanov i Vladimir Golušin. 
 
error: Content is protected !!