Kikinđani uživali u MMA spektaklu, Vasa Bakočević ostvario 41. pobedu u karijeri

Večeras je u hali SC „Jezero“, pred više od dve hiljade posetilaca, održano takmičenje u mešovitim borilačkim veštinama, koje je organizovala nova MMA organizacija „Armada“, uz podršku lokalne samouprave. Atraktivno nadmetanje okupilo je borce iz Srbije, Moldavije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Crne Gore.

Publika je imala priliku da pogleda osam borbi, a u meču večeri sastali su se Dragoljub Stanojević iz Bosne i Hercegovine i Vasa Bakočević iz Srbije, najpopularniji borac na Balkanu. Kao pobednik izašao je Bakočević, koji je u dosadašnjoj karijeri imao preko 60 profesionalnih nastupa:

Ovo mi je prvi put da sam u Kikindi, ali sigurno ne i poslednji. Današnja pobeda mi je 41. u karijeri. Sledeći meč očekuje me narednog meseca, hvala mnogo svima na podršci – poručio je Bakočević. 

Gradonačelnik Nikola Lukač uručio je Bakočeviću pobednički pehar, a trofeje pobednicima ostalih mečeva uručili su pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Dane Basta, načelnik Severnobanatskog upravnog okruga, Milivoj Linjački, pokrajinski poslanik Miodrag Bulajić, predstavnici lokalne samouprave i javnih ustanova. 

error: Content is protected !!