Jelena Čudanov ponovo izabrana za predsednicu Sportskog saveza Kikinde

Danas je u svečanoj sali Gradske kuće održana redovna Izborna skupština Sportskog saveza Kikinde, na kojoj je, između ostalog odlučeno da se ukaže i nastavi dosadašnje poverenje dato Jeleni Čudanov, koja je preuzela novi mandat kao predsednica Sportskog saveza Kikinde: 

U proteklom periodu smo uspešno prebrodili sve poteškoće koje izazvala epidemija, tako da sada možemo da nasatvimo sa realizacijom planova. Iz tog razloga verujem da ćemo u narednom mandatu moći da pokažemo koliko brinemo o klubovima i njihovim članovima, sa ciljem da sport u našem gradu bude na visokom nivou. Želimo da u budućnosti organizujemo i dodatne turnire i manifestacije, kako bismo sportskim turizmom privukli što više građana, kako Srbije, tako i drugih zemalja-rekla je Čudanov. 

Član GV za sport i omladinu Dragan Pecarski kaže da će lokalna samouprava nastaviti da podržava rad Sportskog saveza Kikinde i da će se dobra saradnja nastaviti u narednom periodu:

Blizak kontakt sa udruženjima i klubovima u gradu, preko Sportskog saveza, je veoma zanačajan. Na taj način se upoznajemo sa njihovim potrebama i nastojimo da im izađemo u susret putem realizacije različitih konkursa. Takođe, Sportski savez, kroz manifestacije koje realizuje umnogome doprinosi i razvoju sportskog turizma-kazao je Pecarski. 

Redovnoj Izbornoj skupštini Sportskog saveza Kikinde prisustvovala je i Jasmina Juras, predsednica Sportskog saveza Vojvodine: 

Sportski savez Kikinde ima zaista dobre ideje, koje sprovodi na zavidnom nivou. Te aktivnosi okupljaju veliki broj dece i sportista, što je za svaku pohvalu. Radujemo se nastavku dobre saradnje sa Sportskim savezom Kikinde – rekla je Juras. 

error: Content is protected !!