INFO Servis, Sport

Besplatna promocija terninga u EMS odelima u nedelju u „Partizanu“

Svetski trend, „Power fit“ treninzi koje vode profesionalni rukometaš Igor Milićević i lekar Goran Abraham, već tri godine dostupni su i Kikinđanima. Povodom trećeg rođendana, u nedelju, 23. januara, od 10 do 16 sati, u sportskoj sali „Partizan“ biće održana besplatna promocija ovih treninga. 

Trening u EMS odelu traje svega 20 minuta, i idealno je prilagođen brzom tempu života. Ukoliko imate mnogo obaveza i premalo vremena, a želite da budete zdravi i vitki, Power fit -EMS trening će vam pomoći da brzo i efikasno očuvate i poboljšate zdravlje i formu. Ključna prednost ovih treninga je ušteda vremena, a benefit je i u tome što se na ovaj način sagori više kalorija, a telo čak i naredna dva dana troši kalorije, jer je trening visoko intenzivan. 

Treninzi su prilagođeni današnjem brzom načinu života. Ono što u teretani radite sat, sat i po vremena, ovde uradite za 20 minuta. Dodatnom stilmulacijom mišića potpomaže da se kontrahuju veće grupe mišića, što se projektuje na potrošnju kalorija i intenzitet cirkulacije – kaže dr Goran Abraham iz Udruženja „Zdravlje na dlanu“. 

Ono što „Power fit“ izdavaja od drugih je stručan nadzor i praćenje od strane lekara, koji određuje intenzitet treninga i svakom vežbaču ispisuje plan ishrane:

Kao lekar smatram da treninge ne može da vodi bilo ko. Svako ko želi da se bavi personalnim treningom, mora prvo da bude pregledan od strane lekara, koji će prepisati određeni intenzitet vežbanja. Treninzi nisu za one koji su imali neku vrstu karcinoma ili neki problem sa kožnim oboljenjima, i ne praktikujemo da treniramo mlađe od 18 godina. Ovim mogu da se bave svi ostali, čak i osobe koje pate od hroničnih bolesti, kao što su dijabetes, hipertenzija i slično, jer su pod stručnim nadzorom lekara. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!