INFO Servis, Sport

Vojvođanska fubalska liga: “Sloboda“ izrešetala gol BAK-a, pobede “Kozare“ i Ruskoselaca

Fudbaleri “Kozare“ ostvarili su pobedu u utakmici 6. kola Vojvođanske fudbalske lige – istok. Velikoselci su na svom stadionu slavili sa 2:0 protiv “Vojvodine 1928“ iz Perleza. Precizni za domaće bili su Vojislav Stanaćev i Milan Misić. Ovom pobedom, klub iz Banatskog Velikog Sela nalazi se na 11. poziciji vojvođanskog istoka. Fudbaleri “Slobode“ iz Novih Kozaraca ostvarili su veliku pobedu na gostovanju u Beloj Crkvi. Novokozarčani su bez većih problema savladali domaći BAK sa 4:0. Strelci za “Slobodu“ bili su Jovan Kozić, koji se dva puta upisao u listu strelaca, Nikola Galić i Uroš Rusić. Novom pobedom, posle šest odigranih kola u prvenstvu, ekipa “Slobode“ nalazi se na trećoj poziciji Vojvođanske fudbalske lige – istok.

Ekipa ruskoselske “Crvene zvezde“ ostvarila je pobedu na svom terenu protiv “Proletera“ iz Banatskog Karlovca. Ruskoselci su slavili sa 4:0, a strelci na utakmici bili su Vojvodić, Vokić, Jovanović i Kockar. Ruskoselci su ovom pobedom zauzeli šestu poziciju na tabeli.

Narednog vikenda fudbaleri “Kozare“ putovaće u Banatski Karlovac na utakmicu protiv “Proletera“, “Sloboda“ će na stadionu “Ilija Pantelić“ ugostiti “Jedinstvo“ iz Vlajkovca, dok će ruskoselska “Crvena zvezda“ putovati u Idvor na utakmicu protiv domaćeg “Poleta“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!