U Gradskoj kući upriličen svečani koktel povodom „Dana ludaje“

Danas je u svečanoj sali Gradske kuće, povodom „Dana ludaje“, održan svečani koktel, upriličen za mnogobrojne goste koji su u Kikindi kako bi prisustvovali našoj tradicionalnoj manifestaciji. Događaj je okupio veliki broj predstavnika opština i gradova iz Srbije i inostranstva, sa kojima naš grad sarađuje. 

Gradonačelnik Nikola Lukač izrazio je veliko zadovljstvo što je Kikinda danas domaćin velikom broju gostiju:

Svi gosti su nam učinili veliku čast što su došli i svojim prisustvom uveličali naše „Dane ludaje“. Ova manifestacija nas sve čini još boljima, a svi koji su na bilo koji način vezani za Kikindu ili ne žive više ovde, baš ovim povodom vrate se u naš grad. Svi Kikinđani, od najmlađih do najstarijih, na neki način učestvuju u manifestaciji. Naš grad je sada gostinska soba koja je sa mnogo ljubavi i gostoprimstva primila sve koji su došli u Kikindu -rekao je Lukač. 

Među uvaženim zvanicama bio je i Željko Laketić iz Mostara, ministar privrede Hercegovačko-neretvanskog kantona:

Kikinđane smo upoznali sasvim slučajno, preko akcijaša, odnosno Udruženja „Dora“. Kikinda je zaista, kako vi kažete, grad dobrih ljudi. Prvi put smo ovde bili pre 5 godina, nismo znali šta da očekujemo tako da smo se vrlo prijatno iznenadili i oduševili manifestacijom. Nadamo se da ćemo ostvariti lepu saradnju sa Kikindom, pre svega preko Turističke organizacije -rekao je Laketić. 

error: Content is protected !!