Svi u halu u subotu: Kikindski odbojkaši igraju polufinale Kupa Vojvodine

Odbojkaši MOK “Kikinda“ u subotu, 18. septembra, od 15 sati u hali Sportskog centra “Jezero“, igraće utakmicu polufinala Kupa Srbije na teritoriji Vojvodine.

Kikinđani će ugostiti prvoligašku ekipu OK “Novi Sad“ i na taj način pokušati da se plasiraju u finale. Do polufinala su kikindski odbojkaši stigli pobedom protiv ekipe “Banat“ iz Vršca sa 3:0 u setovima. 

Biće ovo zaista teška utakmica protiv prvoligaške novosadske ekipe, pogotovo što će nam nedostajati nekoliko igrača, s obzirom na to da ih je bolest sprečila da se pojave na terenu. To ne znači da mi nećemo dati sve od sebe, ali nama su u ovom pripremnom periodu važnije prijateljske utakmice, mada su nam od neprocenjive važnosti i mečevi protiv prvoligaških ekipa, kako bi imali što jasniju sliku o nama i na čemu bi još više trebalo da radimo. U svakom slučaju, pozivamo sve navijače da dođu u subotu u halu i podrže nas na najbolji način, kako bi prikazali dobru igru i uspeli da se plasiramo u finale – istakao je trener MOK “Kikinda“, Milan Radosavčev.

error: Content is protected !!