Sportski direktor OFK “Kikinde“, Miloš Zečević: “Kostur naše ekipe ostaje, dovodimo i pojačanja, ciljevi ambiciozni i ostvarivi“

Na Gradskom stadionu uveliko traju pripreme pred nastupajuću sezonu u Srpskoj ligi – Vojvodina. Kikinđani su trenutno u fazi pregovora sa nekoliko iskusnih srpskoligaških i prvoligaških igrača, a u međuvremenu, sportski direktor OFK “Kikinde“, Miloš Zečević, u saradnji sa šefom stručnog štaba Markom Gutešom i ostatkom uprave, radi na dovođenju mladih igrača koji su prošli mlađe kategorije naših najboljih fudbalskih klubova:

Ono što je jako važno jeste da smo kostur tima od prošle sezone ostavili, što je jako dobro jer su oni izneli celu sezonu, ali planiramo da dovedemo još pet iskusnih igrača koji bi trebalo da nose igru uz mlade igrače, kako bi imali vrlo ozbiljan tim za naredni period. Mi smo za sada doveli  Nikolu Bajata, koji je prošao školu ’’Vojvodine’’ iz Novog Sada, a poslednjh šest meseci igrao je u Banatskom Karađorđevu na pozajmici. Sa nama je i Viktor Molnar, koji ima 20 godina, igrao je u ’’Spartaku’’ u svim mlađim kategorijama, a ima nastup i za subotički prvi tim, a poslednje sezone bio je na pozajmici u ’’Radničkom’’ iz Sombora. Doveli smo i Nemanju Novakovića, isto naše dete koje je do osmog razreda bilo kod nas, a potom je u subotičkom ’’Spartaku’’ prošao sve mlađe kategorije i on će nam biti bonus igrač sledeće sezone – istakao je Miloš Zečević, sportski direktor OFK ’’Kikinde’’.

Jedva čekaju da igraju: Novaković i Molnar nova pojačanja

U toku su pregovori sa nekoliko veoma dobrih igrača, koji imaju prvoligaški status, u završnici je dovođenje nigerijskog internacionalca, kao i još nekoliko fudbalera sa dužim stažom u Srpskoj ligi:

-Planovi su zaista ambiciozni i svako ko igra fudbal to radi za više ciljeve. Nama je plan da u narednih nekoliko godina budemo stabilan srpskoligaš, da pojačamo školu fudbala, da naša deca dolaze u prvi tim, pa ćemo na taj način uspeti da ostvarimo i više ciljeve kojima težimo – dodao je Zečević.

 

error: Content is protected !!