„Sovembar“ u konkurenciji za nagradu „Turistički cvet“: Glasajte do 17. novembra

fb-share-icon0
0
Pin Share20

Tursitička organizacija Srbije i ove godine dodeljuje najviše priznanje u turizmu u našoj zemlji, nagradu „Turistički cvet“. U konkurenciji turističkih manifestacija, ove godine nominovan je kikindski „Sovembar“. Na sajtu Turistički cvet možete glasati do 17. novembra. Podsećamo, 2017. godine „Dani ludaje“ dobili su ovu prestižnu nagradu iz oblasti turizma. 

„Sovembar“ je manifestacija ekološkog karaktera, u okviru koje se organizuju naučni i zabavni programi. Osnovni zadatak „Sovembra“ je obrazovanje mladih, kroz programe Turističke organizacije, uz podršku Grada Кikinde, Društva za zaštitu i proučavanja ptica Srbije, Sekretarijata za zaštitu životne sredine, Narodnog muzeja Кikinda, Narodne biblioteke „Jovan Popović“ kao i Centra za stručno usavršavanje.

„Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

 

fb-share-icon0
0
Pin Share20
error: Content is protected !!