INFO Servis, Sport

Rukometašica ŽORK“Kikinda“, Nevena Bjelić u reprezentaciji Srbije: “Svim srcem za Srbiju, napadamo zlato u Gruziji“

Rukometašica ŽORK “Kikinda“, Nevena Bjelić, predstavljaće našu zemlju na Evropskom prvenstvu u rukometu koje će se početkom avgusta održati u Gruziji. Članica kadetske reprezentacije Srbije, na poziciji pivota, Velikoselka, Nevena Bjellić, trenutno je u Kragujevcu na pripremama pred nastupajuće takmičenje, na koje će ih voditi selektor Zoran Barbulović. Imale se i članice naše reprezentacije i pripremni turnir u Rumuniji na kom su osvojile treće mesto, ali sa velikim nestrpljenjem očekuju evropsko takmičenje i nadaju se najboljem:

-Ovo je za mene nešto najlepše u karijeri, kada predstavljam svoju zemlju, ponosna na grb koji nosim, kada predstavljam svoj grad i svoj matični klub. Osećaj je prelep i veoma sam ponosna na sve ono što smo do sada uradili. Atmosfera u ekipi je odlična, sastav je zaista mlad, mislim da možemo konačno daleko da doguramo, da osvojimo zlato na Evropskom prvenstvu i da krenemo dalje, tamo gde i pripadamo. Već dve godine sam u reprezentaciji, spremna sam da pružim maksimum i da dam sve od sebe kako bi uspeli u ono što odavno želimo. U tome će mi pomoći sve moje rukometašice, među kojima je i naša Kikinđanka Anja Vujnović. Zaista sam srećna i ponosna na sve što se dešava i obećavam da ćemo se maksimalno zalagati kako bi svi oni koji nas podržavaju bili ponosni na nas – istakla je Nevena.

O daljim planovima u karijeri sada ne razmišlja, ali ne krije da voli svoj matični klub, grad i svoju školu:

Trenutno ne razmišljam ni o čemu, već samo o prvenstvu koje nas uskoro očekuje u Gruziji. Jako volim svoj matično klub “Kikindu“, svoje društvo, svoju školu, ali o nekim daljim koracima sada ne želim da razmišljam jer se zna šta je prioritet. Samo želim da poručim svima koji me podržavaju da neću izneveriti njihova očekivanja i da ćemo dati sve od sebe na takmičenju. Igraću za Srbiju svim srcem, za svoj grad i posebno za moje Banatsko Veliko Selo – dodala je Nevena Bjelić.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!