INFO Servis, Sport

Poredak na tabeli nepromenjen: „Feniks“ zabeležio pobedu i poraz u Beogradu

 
U 9. kolu Prve lige Srbije u sedećoj odbojci koja je održana protekle nedelje, 15. maja, u sali Fakulteta sporta i fizičke kulture u Beogradu, OKI „Feniks“ iz Kikinde pobedio je „Borac“ iz Novog Sada rezultatom 3:1, a nakon toga doživeo je poraz od „Banja Luke“ iz Beograda, sa 3:1 u setovima.
 
Poredak na tabeli ostao je nepromenjen, Kikinđani su i dalje na drugom mestu, a zajedno sa trenutno prvoplasiranom „Banja Lukom“ odvojili su se od „Borca“ za po 3 osvojena boda.  
 
Ogroman je napor igrati dve takve utakmice u istom danu, naročito jednu za drugom. Tada su vrlo lako mogući padovi snage i koncentracije, a konačan rezultat može da bude bilo kakav. Međutim, treba imati na umu da će tako izgledati i završni turnir najbolje četiri ekipe u junu. Zato ove dve utakmice vidim najviše kao proveru trenutnog stanja ekipe i moram priznati da sam prilično zadovoljan prikazanom igrom. Ove utakmice pokazuju zrelost tima da ostvari veliki rezultat, umešali smo se u do sada „nedodirljive“ ekipe, ravnopravno igramo, iako ima još nekoliko stvari na kojima treba da poradimo. Ukratko, najozbiljnije se pripremamo da 5. juna u Beogradu napadnemo titulu Prvaka Srbije-rekao je trener Odbojkaškog kluba invalida „Feniks“, Branislav Dragin.
 
Po rasporedu regularnog dela Prvenstva, predstojećeg vikenda, „Feniks“ treba da odigra dve preostale utakmice protiv Kragujevca i Laktaša.
 
 
 
Pratite nas FB
error: Content is protected !!