Otvoren novi „Zeleni dragstor“ kod Vrtića „Kolibri“

Trgovinski lanac „Zeleni dragstor“ otvorio je danas novu radnju u našem gradu, koja se nalazi u Ulici Rade Trnića broj 17. U pitanju je najveći od osam objekata, u kojem Vas, kao i u ostalim prodavnicama „Zelenog dragstora“ očekuju ljubazno osoblje i širok asortiman robe po povoljnim cenama. 

Povodom otvaranja novog objekta, „Zeleni dragstor“ pripremio je mnoštvo prigodnih poklona za potrošače, a svaki pedeseti kupac dobiće poklon paket:

Objekat je otvoren jutros u 6 sati i veoma smo zadovoljni posetom. Nadamo se da ćemo ispuniti sva očekivanja naših kupaca. Veoma smo zahvalni lokalnoj samoupravi na ovom objektu nekadašnje Mesne zajednice, koji je bio u veoma lošem stanju. Vlasnik „Zelenog dragstora“ Vladimir Radovanović ga je preuredio i priveo nameni. Veoma je značajno što se prodavnica nalazi baš na ovoj lokaciji, jer u ovom delu grada živi veliki broj sugrađana, kojima će nabavka sada biti lakša i bliža -rekao je Dejan Ugrešić, poslovođa u ovom objektu. 

Vladimir Radovanović, vlasnik „Zelenog dragstora“ kaže da je u planu otvaranje još prodavnica u našem gradu:

 Imamo potrebu i za radnicima, pre svega sa iskustvom, ali zapošljavamo i početnike. Uslovi su solidni, tako da ljudi uglavnom ostaju da rade kod nas – rekao je Radovanović. 

Novootvoreni objekat obišao je danas i gradonačelnik Nikola Lukač:

Ove prostorije u proteklom periodu nisu imale funkciju, bile su zapuštene. Građani su iskazali potrebu da imaju u ovom delu grada dobro snabdevenu prodavnicu, tako da će ovo mnogo značiti našim sugrađanima koji ovde žive. Ovako gusto naseljen deo grada zaslužuje dobro opremljenu i snabdevenu prodavnicu, sa povoljnim cenama, a uz to otvaraju se mogućnsoti za nova zapošljavanja -rekao je Lukač. 

„Zeleni dragstor“ nalazi se u našem gradu na sledećim adresama: Toze Markovića 150 a, Stevana Sinđelića 218, Toze Markovića 97, Kumanovska 117, Miloša Oostojina 77, Čanadska 7, Srbobranska 136 i od danas Rade Trnića 17. Sve prodavnice rade od 6 do 22 sata. 

error: Content is protected !!