Novi mandat gradonačelniku Kikinde, Nikoli Lukaču – njegov zamenik Dejan Pudar

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Kikinde dosadašnjem gradonačelniku Kikinde, Nikoli Lukaču, poveren je novi mandat. Za njegovog zamenika imenovan je Dejan Pudar.

Novi članovi Gradskog veća su Miroslav Dučić za komunalnu infrastrukturu i vanredne situacije, za kulturu i turizam, Nina Knežević, socijalnu politiku, demografiju, osetljive grupe i ljudska prava, Željko Radu, za sport i omladinu, Aleksandar Aćimov, član Gradskog veća za obrazovanje je Tihomir Farkaš, za nacionalne manjine, rodnu ravnopravnost i brigu o porodici, Melita Gombar, dok će član Gradskog veća za resor poljoprivrede i zaštite životne sredine biti Đorđe Tešin. Za predsednika Skupštine grada Kikinde ponovo je izabran Mladen Bogdan, koji je i u prethodnom sazivu vršio tu dužnost, dok je za zamenicu predsednika Skupštine grada izabrana Gordana Trnić Iličić:

Zahvalio bih građanima koji su prepoznali naš trud i da jedini možemo da vodimo grad ka putu uspeha, za bolje sutra, naročito za našu decu. Zahvaljujem svima koji su doprineli da zajednički naš dom postane bolje mesto, svom timu koji je predano radio na razvoju grada u cilju poboljšanja kvaliteta života naših sugrađana. Kikinda je danas mnogo razvijeniji grad nego što je bio pre deceniju. Zahvaljujem i svojim kolacinionim partnerima, ali i jasno da naglasim odličnu saradnju sa pokrajinskim i republičkim institucijama koje su imale jasnu viziju i nadam se da će saradnja biti još intenzivinija. Radićemo još više i napornije kako bismo napredovali u svakom segmentu našeg društva – rekao je gradonačelnik.

error: Content is protected !!