Nova pobeda kikindskih odbojkaša: Pao Srem Iton u Sremskoj Mitrovici

Odbojkaši MOK “Kikinda“ otvarili su novu pobedu u Drugoj republičkoj ligi – sever. Kikinđani su u utakmici 7. kola domaćeg prvenstva slavili na gostovanju u Sremskoj Mitrovici protiv domaćeg Srem Itona sa 3:2. Nije dobro krenula utakmica za naše odbojkaše koji su dozvolili domaćinu da povede sa 25:22, a potom 25:17.

U trećem setu Kikinđani slave sa 25:22, u četvrtom ih dobijaju 25:15, da bi u poslednjem petom setu slavili sa 15:10.

Nismo dobro igrali, ali ono što je najvažnije jeste da smo pobedili. Bili smo loši na prijemu, a ni dizanje nije išlo kako treba. Međutim, potom smo se uozbiljili, fizički smo mnogo bili jači od njih, što se u trećem setu videlo i kada se na to sve dodalo i naše iskustvo, pobeda je došla na svoje mesto. Dešava se nekada da igramo i loše, ali dobre ekipe pobeuju i kada lošije igraju. Na nama je da se pripremamo za naredne utakmice koje nas očekuju jer ima još dosta da se igra – pručio je nakon meča u Sremskoj Mitrovici, trener “Kikinde“, Milan Radosavčev.

Narednog vikenda kikindske odbojkaše očekuje derbi kola, kada u halu Sportskog centra “Jezero“ dolazi drugoplasirana ekipa “Mladost“ iz Bačkog Petrovca.

error: Content is protected !!